ПозвонитьПозвонить
Viber BotViber Bot
Telegram BotTelegram Bot
InstagramInstagram

1 .Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «МУЗА ГАЛА», яке є правовласником сайту https://muza-gala.com.ua (далі – Сайт), від користувачів або Покупців при їх реєстрації на Сайті, а також під час використання Сайту.

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на Сайті або використовувати Сайт, Користувач або Покупець повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності виразом свого повного згоду з її умовами є проведення факту реєстрації на Сайті.

1.3. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами Даною Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з Сайтом.

1.4. Проходячи реєстрацію на Сайті Користувач або Покупець і вносячи персональні дані і / або надаючи ці дані іншим шляхом, і / або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту і / або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач або Покупець надає свою однозначну згоду з умовами Даною політики конфіденційності. Користувач або Покупець предоставляетТОВ «МУЗА ГАЛА» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах Даною Політики конфіденційності.

1.5. Дана Політика конфіденційності не регулює і ТОВ «МУЗА ГАЛА» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають під управлінням ТОВ «МУЗА ГАЛА» і фізичними особами, які не є працівниками ТОВ «МУЗА ГАЛА ».

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем або Покупцем до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних пользователя.ТОВ «МУЗА ГАЛА» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2 .Мета використання наданої інформації.

2.1. Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, пароль, номер банківського рахунку для ідентифікації вас як користувача Сайту.

2.2. Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини Сайту. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

2.3. Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача Сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозиція нових послуг, передачі будь-якої інформації відмінною від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення і підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.

2.4. В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи Сайту і підвищення іміджу, ми можемо розкривати статистику роботи вашого сайту, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка є комерційною таємницею.

3. Умови надання доступу до бази даних.

3.1. Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право ТОВ «МУЗА ГАЛА» розкривати свої персональні дані третім сторонам, зокрема Продавцям, оферту яких прийняв Користувач. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони зобов’язані провести взаєморозрахунки з Користувачем.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Покупцем товарів / послуг на Сайті Продавцю таких товарів послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Покупця і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або Покупця, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно

4. Як змінити / видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

4.1. Користувачі або Покупець в будь-який момент часу

4.1. Користувачі або Покупець в будь-який момент часу можуть змінити / видалити особисту інформацію або відмовитися від розписки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом.

4.2. Персональні дані Користувача або Покупця зберігаються до моменту їх видалення Користувачем або Покупцем.

4.3. Достатнім повідомленням Користувача або Покупця про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямоване на електронну пошту, вказану Користувачем або Покупцем.

5. Контактна адреса в разі виникнення питань.

5.1. У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами: muza.vocal@gmail.com

5.2. Користувачеві або Покупцеві за письмовим запитом та за умови пред’явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

6. Захист інформації, що збирається.

6.1. Ми робимо все розумних зусиль для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «МУЗА ГАЛА», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

7. Зміни в політиці конфіденційності.

7.1. Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те як ТОВ «МУЗА ГАЛА» захищає інформацію про користувачів.

7.2. ТОВ «МУЗА ГАЛА» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або Покупець або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

8. Додаткові умови.

8.1. У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

8.2. Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

8.3. Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача або Покупця з моменту, коли під час використання сайту він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті зберігається будь-яка інформація про Користувача або Покупця, в тому числі і персональні дані.